Planera vinterns snöskottning redan nu! 

Vinter närmar sig allt mer och mer. Detta innebär också att risk för snö ökar och snöskottning blir allt mer aktuellt. Se till att boka vinterns snöskottning redan nu, framförallt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

Här utför vi snöskottning! 

 

Vi erbjuder snöskottning på dem flesta ställena se därför till att planera i tid. Vi utför bland annat snöskottning av fastigheter, parkeringar och tak. Vi utför även snöskottning på större ytor som exempelvis större parkeringar eller större fastighets ytor. Utöver det utför vi också snöskottning av gång, infart och trottoar. Boka redan nu för att känna dig lugn och förberedd för att få en säker hjälp. Du är välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med snöskottning.  

 

När det gäller snöskottning av tak erbjuder vi flera olika åtgärder. Vi erbjuder bland annat snöskottning av tak för att undvika snöras på fotgängare men även för takets konstruktion inte ska förstöras på grund av för mycket tyngd på sig. Vi hjälper dig även med att ta bort istappar som samlas på takets kanter. Detta kan orsaka skador på förbi passerande människor och bör tas på allvar.  

 

Snö jour 

 

Vi är alltid redo oavsett väder. Våra medarbetare är förberedda och pålitliga, för att snabbt rycka in och utföra ett noggrant arbete på obestämd tid. Det kan förekomma en snöstorm som vi inte kan påverka på en väldigt kort tid. Vi är därför alltid redo, tjugofyra timmar om dygnet för att våra kunder ska känna sig trygga.  

 

Snöskottnings avtal 

 

Vi erbjuder ett snöskottningssavtal för snöskottning i StockholmDetta avtal kan du som privatperson, fastighetsägare eller bostadsrättsförening skriva på för att få regelbunden hjälp så fort behovet finns. Vi har kompetensen till att utföra alla sorters uppdrag inom snöskottning. Vilket gör att våra avtal är anpassade efter varje individs behov.  

 

Skulle du vara intresserad av detta eller vilja veta mer om våra tjänster, kan du jättegärna höra av dig genom att kontakta oss.  

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.